Je kunt me boeken als spreker. Graag zelfs. Over Het Geldproject bijvoorbeeld. [Of over purpose, personal branding, waarom je nooit een baan moet zoeken]. Je kunt me boeken op drie manieren: via Athenas, via Inspirators Factory of rechtstreeks. Hieronder lees je hoe. 

 

Dorothée Loorbach volgens Athenas:

PERSONAL BRANDING & PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Ondernemer in internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap. Dat Dorothée Loorbach avontuurlijk van aard is, is te zien aan de projecten waar ze zich mee bezig houdt. Zo is ze recent gestart met ‘het geldproject’, een project met een missie: een fortuin binnenhalen!
Dorothée Loorbach heeft twintig jaar ervaring in branding en werkte onder andere voor reclamebureaus, televisie en radio. Sinds tien jaar is ze ondernemer in internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap.
Energiek en ondernemend! In augustus 2016 startte ze het crowdfunding- en crowdsourcing-initiatief ‘Het Geldproject’, waarmee ze ondernemers laat zien hoe ze van niets een fortuin maakt en hen vervolgens helpt hetzelfde te realiseren.
Dorothée gaat een boek schrijven waarin ze ons meeneemt in haar reis om een fortuin te maken. Daadwerkelijk een fortuin maken, ja! Tot nu toe is het nog niet gelukt, dus hoe doe je dat? Ze gaat in gesprek met milljonairs, maar ook mensen die kunnen helpen met starterskwesties. Dorothée verwacht dat haar verhaal straks een fortuin waard zal zijn. Niet alleen een fortuin in geld, maar waarde op gebied van vrijheid, tijd, balans, voldoening, geluk. Een boek dat laat zien hoe jij een fortuin kunt opbouwen, met behoud van je gezondheid, geluk, rust en waarden.
Dorothée spreekt het liefst over purpose, autonomie, meesterschap, internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap. Haar missie is mensen helpen het leven te ontwerpen dat ze het meest gelukkig en succesvol maakt.
Naast spreker is Dorothée ook inzetbaar als dagvoorzitter. Haar opdrachtgevers noemen als onderscheidend vermogen vooral ‘inhoudelijk sterk’, ‘goed voorbereid’, ‘energiek’, ‘met humor’ en ‘sterk improvisatievermogen’.

Dorothée Loorbach volgens Inspirators Factory

Trainer, presentator, spreker, schrijver, storyteller, merkenbouwer, moeder, ondernemer, fundamentalistisch onvolwassen, projectmanager, grappenmaker, blogger, poëet, brainstormer, levensgenieter, beelddenker, kroegfilosoof, wil het liefst dat iedereen gewoon gelukkig is.

Op 4 augustus 2016 plaatste Dorothee een video, waarin ze zei wat de meeste mensen natuurlijk nooit hardop zullen zeggen. Ondanks het hebben van drie bedrijven was ze hartstikke blut. Ze had net haar laatste €3,97 weggegeven en daarmee kwam haar totale saldo op €0,00. Ze besloot daar een succesverhaal van te maken. Loorbach gaat van nul euro een fortuin maken. Door de besten uit de markt op het gebied van financieel succes te interviewen. Door alles te luisteren, lezen en kijken wat mijn financiële intelligentie vergroot. En vooral door alles wat zij leert zelf toe te passen. Want ze gaat het vastberaden waarmaken. Ze gaat vies rijk worden. En succesvol. Gaandeweg schrijft ze een boek. Over hoe jij van nul euro een fortuin kunt maken. Dit avontuur heet ‘het geldproject’.

Verder is het de missie van Dorothee om de nieuwe generatie [onafhankelijke] professionals een nieuw perspectief geven op geluk en succes.

Onderwerpen voor inspiratie:

  • professionals succesvol maken
  • purpose
  • ‘Het Geldproject’
  • personal branding
  • internal branding

 

Dorothée Loorbach via Het Geldproject: 

Je kunt me ook gewoon rechtstreeks boeken. Bel of mail me en ik praat graag met je verder.