Hoi, ik ben Dorothée

Op 4 augustus 2016 plaatste ik op Facebook  een video, waarin ik zei wat je natuurlijk nooit hardop moet zeggen. Ondanks jarenlang keihard werken, veel opdrachtgevers en toffe klussen was ik hartstikke blut. Ik had nog €3,97 en dacht: “Fuck it.” Ik maakte die laatste euro’s over naar de spaarrekening van mijn dochter. Dan maar nul komma nul. Want vanaf rock bottom kun je alleen nog maar omhoog. Ik besloot er een succesverhaal van te maken.

In alle opzichten meer waarde

Ik ga van nul euro een fortuin maken. Door de besten uit de markt op het gebied van [financieel] succes te interviewen. Door alles te luisteren, lezen en kijken wat mijn financiële intelligentie vergroot. En vooral door alles wat ik leer zelf toe te passen. Want ik ga het zelf waarmaken. Gaandeweg schrijf ik een boek. Over hoe jij dat kunt doen wat je het allerliefst doet én daarmee financieel succesvol kunt zijn. Ik beloof dat het een heel goed boek wordt. Want “een fortuin” gaat over veel meer dan alleen maar geld. Het gaat over financiële vrijheid en onafhankelijkheid, maar ook over purpose, waarden, autonomie, leiderschap, tijd, balans, voldoening en geluk. Ik help je bouwen aan waarde in alle opzichten. Want mijn missie is mensen helpen het leven te ontwerpen dat ze willen.

Ik had mezelf precies een jaar gegeven. Het succes is er. Stressen over geld is definitief voorbij. En ik heb belachelijk veel geleerd en toegepast. En dat doe ik nog elke dag. Ik werk ook nog elke dag aan het boek. Het is nog niet af. Maar het komt snel. Als je het nu al koopt, kost het -als dank voor je vertrouwen- maar €10,00. Dankjewel!